|  
  |  
  |  
Nästa leverans går om
*Gäller helgfria vardagar. Läs mer

Fri Frakt & snabba leveranser!

För oss är det viktigt att vi håller lika bra kvalité på våra produkter som på vara leveranser. Därför har vi valt att uteslutande arbeta med Posten som är kända för att alltid leverera i tid.

Om du beställer innan klockan 18:00 en arbetsdag så har du oftast ditt paket dagen efter, i din brevlåda eller på ett utlämningsställe nära dig.

Leverans

• Leverans 1-6 arbetsdagar
• 14 dagar öppet köp
• Fri leverans i Sverige
• Köp idag – betala senare

Vi levererar med fri frakt till hela Sverige! Vi kommer att expediera de beställningar som företaget godkänt inom 48 timmar. Normalt sker leverans 1-6 dagar efter beställningen inkommit. Om varorna inte finns på lager eller paketet blir försenat av andra orsaker får du ett meddelande om detta. Super Center i Lund AB ansvarar inte för någon som helst skada till följd av att de aviserade leveranstiderna överskridits. För ej utlösta paket förbehåller sig Super Center i Lund AB rätten att debitera en avgift på 300:- för de kostnader expedieringen orsakat oss.

Transportgaranti

Alla försändelser som skickas är försäkrade. Om du upptäcker en skada på paketet innan du öppnar det ska du anmäla detta direkt till utlämningsstället. Om du redan öppnat försändelsen när du upptäcker skadan skall du meddela oss omgående. Skadade varor ersätts kostnadsfritt.Välkommen! Vi har funnits på marknaden i 15 år och har den bästa möjliga kreditvärdigheten AAA.

 

Kundtjänst

Produktfrågor: 0700 160 619
Fakturafrågor: 08-12012010
E-post: info@skinrenewcenter.se
© 2006-2016, Super Center i Lund AB,
All Rights Reserved

Kundtjänst

Produktfrågor: 0700 160 619

Fakturafrågor: 08-12012010

info@skinrenewcenter.se