|  
  |  
  |  
Nästa leverans går om
*Gäller helgfria vardagar. Läs mer

Fri Frakt & snabba leveranser!

För oss är det viktigt att vi håller lika bra kvalité på våra produkter som på vara leveranser. Därför har vi valt att uteslutande arbeta med Posten som är kända för att alltid leverera i tid.

Om du beställer innan klockan 18:00 en arbetsdag så har du oftast ditt paket dagen efter, i din brevlåda eller på ett utlämningsställe nära dig.

 
Allmänna villkor

Tillämpning
Dessa villkor är tillämpliga på alla avtal som du sluter med Super Center AB.

Upplysning om avsändare som står på paketet:
Super Center AB
Box 19012
20073 Malmö
Produkter levereras i diskreta bubbelpåsar.  

Priser och avgifter
Priserna som är angivna i SEK. Fraktkostnaden som tillkommer på alla beställningar uppgår till 00:00 (för närvarande fri frakt) och för postförskottsleveranser tillkommer min betalförmedlingsavgiften på 79:-

Upprättande av avtalet Avtalet upprättas samtidigt som Super Center AB bekräftar din beställning.

Ångerrätt
Om en produkt är skadad har du självklart rätt att reklamera och returnera den. Vi skickar då en ny produkt helt utan kostnad.
För dina inköp gäller full ångerrätt enligt lag i 14 dagar. Under denna period har du en ångerrätt som innebär att du har möjlighet att utan några förpliktelser från din sida, bortsett från transportkostnaderna, skicka tillbaka de artiklar du mottagit. Återbetalning sker härvid av varans pris. Expeditionsavgift återbetalas ej. Kunden betalar därutöver returfrakt och retur får inte ske som postförskott eller efterkrav. För att returen skall vara giltig måste kunden medsända ordersedel eller kopia på denna, samt inom den angivna ångerfristen informera företaget skriftligt eller via e-post (exempelvis till info@skinrenewcenter.se) att kunden ångrar köpet. Vid ogiltig retur skickas varan återigen ut till kund, varvid ytterligare en returavgift á 99 SEK tillkommer. Om följesedel saknas för retur, bifoga skriftlig information med namn, adress, telefonnummer och vilka varor det avser. Vid retur tilldelas normalt ett tillgodohavande. Ångerrätten är ej tillämpbar om plombering är bruten (varan klassas som livsmedel, kosttillskott, fillers, elektronik eller kosmetika).
Du skall i så fall skicka tillbaka varorna oskadade och oanvända. Paketet måste vara oöppnat och förseglingen på varan obruten.
Återbetalningen till en konsument som utövar sin ångerrätt ska ske senast inom 14 dagar.
Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.
För beställningar som kommer tillbaka debiterar vi våra fraktkostnader samt faktureringskostnader och expeditionsavgift för närvarande från 150 - 395 kr.
Köp av tjänster - Du godkänner även att köpet blir tillgängligt omedelbart och du avsäger dig din lagstadgade ångerrätt( gäller ej tjänster ). 

Risken för varan
Vi står för transportrisken, d.v.s. risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från oss till Dig. Du står emellertid för risken vid eventuell retur till oss.

Force majeure 
Under force majeure skjuts Super Center förpliktelser upp. Om den period då force majeure råder är längre än 2 månader äger såväl du som Super Center rätt att upphäva avtalet utan att det i sådana fall finns någon skyldighet att betala skadestånd. Med force majeure avses bland annat strejker, sjukdom hos personalen, transportstörningar, import/exportförbud, oavsett om detta förekommer hos företaget eller hos företagets leverantörer.

Reklamation och konsumentskydd
Om du får en felaktig eller felexpedierad vara kommer Super Center i händelse av retur att stå för transportkostnaderna.
Vid tvist hänvisar vi till ARN (Allmänna reklamationsnämnden), vi följer alltid deras rekommendationer.
 

Kundtjänst

Produktfrågor: 0700 160 619
Fakturafrågor: 08-12012010
E-post: info@skinrenewcenter.se
© 2006-2016, Super Center i Lund AB,
All Rights Reserved

Kundtjänst

Produktfrågor: 0700 160 619

Fakturafrågor: 08-12012010

info@skinrenewcenter.se