|  
  |  
  |  
Nästa leverans går om
*Gäller helgfria vardagar. Läs mer

Fri Frakt & snabba leveranser!

För oss är det viktigt att vi håller lika bra kvalité på våra produkter som på vara leveranser. Därför har vi valt att uteslutande arbeta med Posten som är kända för att alltid leverera i tid.

Om du beställer innan klockan 18:00 en arbetsdag så har du oftast ditt paket dagen efter, i din brevlåda eller på ett utlämningsställe nära dig.

Följande adress står som avsändare på paketet: 

Super Center i Lund AB

Box 19012

20073 Malmö 

Produkterna levereras i diskreta bubbelpåsar.  

Upprättande av köpeavtal 

Avtalet upprättas samtidigt som Super Center i Lund AB bekräftar din beställning. 

Reklamation, byte och ångerrätt

För dina inköp gäller full ångerrätt enligt lag i 14 dagar. Under denna period har du en ångerrätt som innebär att du utan förpliktelser från din sida, bortsett från transportkostnaderna, kan skicka tillbaka de artiklar du mottagit. Återbetalning sker för varans pris. Frakt och expeditionsavgift återbetalas ej. För att returen skall vara giltig måste kunden medsända ordersedel eller kopia på denna, samt inom den angivna ångerfristen informera företaget via e-post (info@skinrenewcenter.se). Reklamerar du en skadad eller felaktig vara skickar vi givetvis en ny helt utan kostnad. Skulle du märka att paketet blev skadat på Posten ska du direkt reklamera på Posten utan att hämta paket och direkt returnera till företaget och meddela oss för att returen ska vara giltig. Upptäcker du att du har fått fel leverans, du ska omgående medela till företaget samt ta foto på mottaget paket och dess innehåll.  Ångerrätten är ej giltig då plombering eller annan försegling är bruten (varan klassas som livsmedel/kosttillskott, elektronik, underkläder, skönhetsprodukter eller kosmetika).
Gäller det Fillers med Hyaloronsyra är det extra viktigt att varan är i original skick för att returen ska godkännas, då vi kan inte sälja vidare öppen förpackning och det debiteras fullt pris.

Återbetalningen till en konsument som utövar sin ångerrätt ska ske inom 14 dagar.

Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten. För beställningar som kommer tillbaka debiterar vi våra frakt- och faktureringskostnader samt expeditionsavgift (f.n 195 - 595:-) 
Vid ogiltig retur skickas varan tillbaka till kund, varvid ytterligare en returavgift på minimum 99 :- tillkommer. 

Köp av tjänster - Du godkänner även att köpet blir tillgängligt omedelbart och du avsäger dig din lagstadgade ångerrätt( gäller ej tjänster ). 

Vid tvist hänvisar vi till ARN (Allmänna reklamationsnämnden). Vi följer alltid deras rekommendationer. 

Köpvillkor för större köp eller inköp för eget företag
för att Häva köpet 

Har du gjort större beställning eller för ditt företag och ångrar köpet tar vi betalt 35 % av beloppet för att täcka de extra kostnaderna eller eventuellt komplettering av lager för ditt behov som sedan blir kvar.

Risken för varan 

Vi står för transportrisken, d.v.s. risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från oss till Dig. Du står emellertid för risken vid eventuell retur till oss. 

Force majeure 

Under force majeure skjuts Super Center i Lund AB förpliktelser upp. Om den period dåforce majeure råder är längre än 2 månader äger såväl du som Super Center i Lund AB rätt att upphäva avtalet utan skyldighet att betala skadestånd. Med force majeure avses bland annat strejker, sjukdom hos personalen, transportstörningar och import/exportförbud.

Super Center i Lund AB, org.nr. 556824-1896

Vi har funnits på marknaden i 15 år och har den bästa möjliga kreditvärdigheten AAA.

 

Kundtjänst

Produktfrågor: 0700 160 619
Fakturafrågor: 08-12012010
E-post: info@skinrenewcenter.se
© 2006-2016, Super Center i Lund AB,
All Rights Reserved

Kundtjänst

Produktfrågor: 0700 160 619

Fakturafrågor: 08-12012010

info@skinrenewcenter.se